Vulin – Poseta Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici

0
134

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević posetili su danas Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, gde je u toku obuka polaznika 30, 31. i 32. klase.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je danas sa predsednikom Vlade Autonomne Pokrajine Vojvodine Igorom Mirovićem i gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem polaznike 30, 31. i 32. klase u Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici. Ministar je polaznicima rekao da uče od bolјih od sebe, da bi jednog dana drugi od njih učili i ukazao im da se obučavaju da se suprotstave zlu i najgorima, kako bi ono dobro i najbolјe u našem društvu bilo sigurno i bezbedno.

Predsednik pokrajinske Vlade Mirović čestitao je polaznicima na tome što su izabrali častan i odgovoran poziv policajca i što će kroz školovanje sticati osnovna znanja neophodna da bi poziv obavlјali časno, zakonito, profesionalno i dostojanstveno.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević u ime Novog Sada poželeo je polaznicima uspešnu obuku, tokom koje će naučiti sve veštine i sposobnosti kako bi sutra bili u službi države i građana, brinuli o njihovoj bezbednosti i sigurnosti.

Ministar Vulin je polaznicima rekao da se pripremaju da budu policajci, saobraćajni policajci, pripadnici granične policije, da budu policajci u zajednici i da kada obuku završe za njih neće biti nemogućeg zadatka, radnog vremena ili razloga da kažu neću ili ne mogu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here