Robna kuća Tišma – Bela tehnika marke Union

0
78

Robna kuća ,,Tišma’’ ove nedelje iz svog asortimana izdvaja belu tehniku, a posebno tehniku marke Union. Tišma se nalazi u Beogradskoj ulici bb.

U najvećoj Robnoj kući u gradu Tišma DOO, koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb, možete pronaći širok izbor elektromaterijala, vodovodnog i kanalizacionog materijala, kompletne opreme za grejanje, rasvete, kupatilske opreme, bele tehnike i malih kućnih aparata, mašina, alata za hobiste i profesionalce, HTZ opreme i šrafovske robe.

Tišma iz svoje ponude izdvaja belu tehniku, u okviru koje možete pronaći frižidere, šporete, mikrotalasne, rešoe, kao i ugradne elemente za belu tehniku po veoma povoljnim cenama. U Tišmi po veoma povoljnim cenama možete pronaći kvalitetnu belu tehniku marke Union. Na raspolaganju su vam frižideri, zamrzivači, veš mašine, električni i kombinovani šporeti. Garancija na ove proizvode je 5 godina.

Pored bele tehnike u doo Tišmi možete pronaći i velik izbor malih kućnih aparata: televizora, usisivača, telefona, blendera, miksera, tostera, i još mnogo toga.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na pet mesečnih rata posredstvom administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here