Borko Stefanović – Očekujemo pobedu u Beogradu

0
75

Komentarišući kandidaturu Vladete Jankovića za gradonačelnika Beograda, zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović je izjavio da je Janković simbol slobodarskog  duha Beograda, te da je siguran da će lista sa njim na čelu odneti ubedljivu pobedu na izborima za Grad Beograd.

Kandidat Ujedinjene opozicije za gradonačelnika Beograda Vladeta Janković izjavio je da će njegov tim za Beograd činiti stručnjaci ostvareni u različitim oblastima. Kampanju će, kako je rekao, formirati oko tribina u svim beogradskim opštinama, a posebno želi da ode u Marinkovu baru – i ponudi objašnjenje izjava. Zamenika predsednika Stranke slobode i pravde Borka Stefanovića upitali smo šta Vladetu Jankovića čini dobrim kandidatom za gradonačelnika Beograda i kakav rezultat očekuje na aprilskim izborima kada je Beograd u pitanju.

Kandidat opozicione kolicije Ujedinjena Srbija za gradonačelnika Beograda Vladeta Janković izjavio je za list Nova, da je oformljen tim od 19 članova koji će mu biti od neprocenjive pomoći u kampanji a koji predstavlja i kadrovsko jezgro koje bi moglo da u budućoj izvršnoj vlasti doprinese da se Beogradu vrati duša i učini ga onim što ovaj grad treba da bude. Janković je kazao da će sa kampanjom krenuti već iduće nedelje, te da iako još nije utvrđen slogan pod kojim će Ujedinjena Srbija ići na izbore, on bi lično najviše voleo da ima samo dve reči – “Istina leči“.

Komentarišući kandidaturu Jankovića za gradonačelnika Beograda, zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović je izjavio da je Vladeta Janković simbol slobodarskog  duha Beograda, bez ijedne mrlje u karijeri, poštenju i moralu, te dodao da je siguran da će lista sa njim na čelu odneti ubedljivu pobedu 3. aprila na izborima za Grad Beograd.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here