Radoslav Milojičić Kena – Bez jake političke organizacije ne može se izaći na crtu Vučiću i SNS

0
152

Predsednik Srpske levice Radoslav Milojičić Kena je izjavio da se trenutno vode pregovori o nastupu na aprilskim izborima sa drugim političkim organizacijama te da će konačna odluka biti doneta u narednom periodu naglasivši da se bez jake i ustrojene političke organizacije ne može izaći na crtu Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci.

Predsednik Srpske levice Radoslav Milojičić Kena izjavio je da samo dobro organizovana stranka sa jasnim programom i iskrenim pristupom ima šanse na predstojećim izborima. Kenu smo upitali da li će Srpska levica nastupiti na aprilskim izborima, u kom formatu i kakve rezultate očekuje.

Komunistička partija, čiji je predsednik bio Joška Broz, unuk Josipa Broza Tita, promenila je naziv u Srpska levica, a potom je za predsednika predložen i izabran Radoslav Milojičić Kena. Tom prilikom je istaknuto da je ideja je da se u politički život u Srbiji uključi što veći broj mladih ljudi, nova generacija političara, ali i podizanje ozbiljne organizacije koja trenutno ne postoji unutar cele opozicije.

Predsednik stranke Kena je, kada su u pitanju aprilski izbori, istakao da se trenutno vode pregovori sa drugim političkim organizacijama te da će konačna odluka biti doneta u narednom periodu naglasivši da se bez jake i ustrojene političke organizacije ne može izaći na crtu Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here