Vulin prisustvovao primopredaji vatrogasne opreme Sektoru za vanredne situacije

0
105

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je danas primopredaji vatrogasne opreme koju je kompanija „Mocart“ donirala Sektoru za vanredne situacije.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas na primopredaji vatrogasne opreme koju je kompanija „Mocart“ donirala Sektoru za vanredne situacije, da je svaka donacija srpskim vatrogascima značajna, jer je doprinos spasavanju ljudskih života. Ministar je građanima poručio da se odgovornim ponašanjem u saobraćaju potrude da im ova pomoć ne zatreba, jer je svaka smrt i povreda u saobraćaju, mogla i morala da se izbegne. Kada dođe do najgoreg, kako je ukazao, tu je Sektor za vanredne situacije i vatrogasci koji spasavaju živote.

Direktor sektora Korporativnih komunikacija u kompaniji „Mocart“ Borjan Popović ukazao je da ta kompanija dugi niz godina sarađuje sa institucijama od najveće važnosti u društvu, posebno na projektima koji doprinose dobrobiti zajednice.

Ministar Vulin je građanima poručio da će Ministarstvo unutrašnjih poslova uvek biti tu da im pomogne, ali ih je istovremeno i zamolio da oni učine sve da im pomoć ne bude potrebna.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here