Predstavnici koalicije „Ujedinjena Srbija“ boravili su danas u Zrenjaninu

0
178

Predstavnici koalicije „Ujedinjena Srbija“ boravili su danas u Zrenjaninu gde su sa građanima razgovarali o predstojećim izborima, planovima nakon izbora i problemima sa kojim se građani susreću svakodnevno.

Predstavnici koalicije „Ujedinjena Srbija“ boravili su danas u Zrenjaninu. Sa građanima su razgovarali Zoran Lutovac, predsednik Demokratske stranke, Pavle Grbović, predsednik Pokreta slobodnih građana, Dragan Đilas i Marinika Tepić iz Stranke slobode i pravde, kao i kandidat za predsednika Srbije ispred ove koalicije general Zdravko Ponoš. Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac rekao je da je koalicija sa sloganom „Promene iz korena“ krenula u izbornu trku istakavši neophodnost toga da se država i društvo promene iz korena.

Republička izborna komisija juče je proglasila kandidaturu za predsednika Republike Srbije Zdravka Ponoša, a on je u Zrenjaninu govorio o razlozima kandidature, ali i o stanju u državi i izbornom sistemu za čiju se promenu zalaže.

Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, podsetila je okupljene Zrenjanince da je grad nekada bio centar privrednih, industrijskih, ali i poljoprivrednih aktivnosti uz napomenu da danas Zrenjaninci ne odlučuju o budžetu svog grada.

Koalicija „Ujedinjena Srbija“ na predstojećim parlamentarnim izborima biće pod brojem pet, a lista nosi naziv “Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here