Radulović – Lista Suverenisti će biti najveće iznenađenje na aprilskim izborima

0
127

Predsednik stranke Dosta je bilo Saša Radulović je izjavio da za suvereniste samo Srbija nema alternativu  kao i da će lista ,,SUVERENISTI – Saša Radulović, Milan Stamatović, dr Jovana Stojković” biti najveće iznenađenje na aprilskim izborima.

Republička izborna komisija proglasila je listu “SUVERENISTI – Saša Radulović, Milan Stamatović, dr Jovana Stojković”, koja će se na glasačkom listiću u aprilu naći pod rednim brojem 10. Listu predvodi predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović, a u prvih 10 su Milan Stamatović, Branka Stamenković, Vojin Biljić, Jovana Stojković, Hana Adrović, Arsen Đurić, Aleksandar Bujić, Vesna Pešić i Slobodan Vasić. Kakve rezultate očekuje na aprilskim izborima pitali smo nosioca liste i predsednika stranke Dosta je bilo Sašu Radulovića.

Suverenistička politika s kojom koalicija izlazi pred građane na izbore 3. aprila jeste, između ostalog, zaštita državnih i nacionalnih interesa kao i moderna Srbija otvorenu prema svetu, koja jača demokratiju, parlament, slobodu medija, vladavinu prava i institucije sistema, jer su jedino oni garant jake Srbije.

Suverenisti smatraju da je Srbiji potreban sistem a ne vođa i da tri grane vlasti moraju biti nezavisne, posebno sudstvo od izvršne vlasti, ali da je suverenost naroda iznad svega.

Zalažu se za Evropu u kojoj će postojati saradnja suverenih država, a protiv su ulaska Srbije u EU, koja je postala nadnacionalna birokratska struktura i servis za interese banaka i globalnih korporacija.

Prema rečima predsednika stranke Dosta je bilo Saše Radulovića, za suvereniste samo Srbija nema alternativu  kao i da će lista ,,SUVERENISTI – Saša Radulović, Milan Stamatović, dr Jovana Stojković”, biti najveće iznenađenje na aprilskim izborima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here