Tribina „(Za)gađenje Zrenjanina – od ideologije do ekologije“ 18. marta u Zrenjaninu

0
34

U Zrenjaninu će u petak, 18. marta biti održana tribina „(Za)gađenje Zrenjanina – od ideologije do ekologije“. Tribinu organizuje pokret Novi optimizam, a biće održana u hotelu Vojvodina sa početkom od 18 časova.

Pre dve godine, u punoj sali Kulturnog centra Zrenjanina, održana je tribina „(Za)gađenje Zrenjanina – od ideologije do ekologije“, koja je pokazala da su Zrenjaninci izuzetno zabrinuti za budućnost, posebno u kontekstu niza zloupotreba od strane vlasti, kojima su ugroženi voda, zemlja, vazduh, pa i sam opstanak Zrenjanina. Ove godine, tokom marta, Novi Optimizam organizuje seriju tribina na temu (ZA)GAĐENJE SRBIJE – od ideologije do ekologije. Čime je sve zagađena Srbija pitali smo osnivača pokreta Novi optimizam Branislava Gutu Grubačkog.

Naredna tribina biće održana u petak, 18. marta u 18 časova, u Zrenjaninu, u hotelu Vojvodina. U razgovoru će učestvovati: Čedomir Čupić, politikolog i profesor; Ljiljana Bukvić, novinarka lista Danas; Nenad Čaluković, glavni urednik Karaktera; Janko Baljak, reditelj i profesor; Sofija Mandić, pravnica; Željko Bodrožić, predsednik NUNS-a. Razgovor će voditi Dragoljub Draža Petrović, glavni i odgovorni urednik lista Danas. Vladika Grigorije, episkop dizeldorfski i nemački, nije u mogućnosti da učestvuje u razgovoru te će stoga  glumac Miljan Vuković pročitati vadikin tekst napisan posebno za ovu priliku.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here