Ministar Stefanović prisustvovao useljenju pripadnika bezbednosnih snaga u nove stanove

0
86

Ministar odbrane Nebojša Stefanović prisustvovao je danas početku useljenja u 375 novoizgrađenih stanova za pripadnike snaga bezbednosti u beogradskom naselju Galenika.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić i gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić prisustvovali su danas početku useljenja u 375 novoizgrađenih stanova za pripadnike snaga bezbednosti u beogradskom naselju Galenika. Ministar Stefanović istakao je da je reč o prvim stanovima od 1.000 koliko je planirano u ovom naselju.

Svako ko je proveo i jedan dan u službama bezbednosti zna koliko napora, koliko stresa i koliko opasnosti vreba te ljude u svakom radnom danu, rekao je ministar Stefanović i dodao da su ti ljudi kad god nam je teško, kad god nam nešto zatreba, u prvom redu zaštite građana Srbije te da je zato važno da oni i njihove porodice imaju krov nad glavom. Stefanović je čestitao svima koji se useljavaju u stanove, ističući da su to i te kako zaslužili svojim radom.

Potpukovnik Nevenka Darmanović iz Ministarstva odbrane danas je dobila ključeve od svog novog stana.

Ministarka Darija Kisić je podsetila da se pre oko dve godine na mestu gde se danas nalazi kompleks stanova za pripadnike snaga bezbednosti nalazila poljana te da je jako bitno da radovi nisu stali ni tokom pandemije u da posle Vranja, Kraljeva, Kruševca, Sremske Mitrovice, Novog Sada, po prvi put pripadnicima služba snaga bezbednosti u Beogradu mogu biti dodeljeni ključevi njihovih stanova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here