Žika Gojković o pokušaju razbijanja POKS-a

0
221

Posle inicijative grupe članova da smeni aktuelno rukovodstvo Pokreta obnove Kraljevine Srbije, lider ove političke organizacije Žika Gojković je poručio da je to pokušaj razbijanja POKS-a i da će ova politička organizacija biti još jača u susret predstojećim izborima.

Žika Gojković, koji i dalje tvrdi da je legitimni predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije, uprkos tome što je frakcija na čelu sa Vojislavom Mihajlovićem podnela tužbu protiv njega zbog zloupotrebe pečata stranke, izjavio je na konferenciji za medije u prostorijama stranke da je jedini legalni POKS i da za to ima validnu dokumentaciju. Gojković je uz tvrdnje da je bio predmet ucene u pokušaju da se razbije njegova stranka, novinarima podelio rešenje iz Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave od 27. decembra prošle godine u kojem se potvrđuje da je POKS upisan u Registar političkih stranaka od strane tog Ministarstva i da je njegov zastupnik Žika Gojković. Gojkovića smo upitali ko ga je, na koji način i sa kojim ciljem ucenjivao.

Posle inicijative grupe članova da smeni aktuelno rukovodstvo Pokreta obnove Kraljevine Srbije, lider ove političke organizacije Žika Gojković je poručio da je to pokušaj razbijanja POKS-a i da će ova politička organizacija biti još jača u susret predstojećim izborima, i naglasio da bez obzira na to što još uvek nemamo pravnu državu, doći će momenat kada će za ovakve stvari neko morati da odgovara, jer kako je istakao, svaka laž ima svoj vek trajanja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here