Robna kuća Tišma – Ponuda malih kućnih aparata

0
85

Robna kuća Tišma u svom širokom asortimanu ima veliki broj kućnih aparata po veoma povoljnim cenama. Tišma se nalazi u Beogradskoj ulici bb.

Doo “Tišma” u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, htz opremu, šrafovsku robu i drugo.

Ovog puta iz bogatog asortimana Tišma izdvaja male kućne aparate. U ovoj robnoj kući po najpovoljnijim cenama u gradu možete kupiti: kuvala, bokale, električne bokale, tostere, mesoreznice, mašine za mlevenje mesa, aparate za kuvanje jaja, sokovnike, blendere, vakuum pak, mlinove za kafu, mlinove za orahe, miksere, štapne miksere, aparate za kafu, friteze za pripremu hrane sa ili bez ulja, mašine za testo, aparate za ceđenje citrusa, vage, pegle, usisivače i drugo.

Iz svog bogatog asortimana Tišma izdvaja aparate za negu kose, lica i tela, kojima možete obradovati sebe ili drage ljude, bilo da su u pitanju muškarci ili žene. Na raspolaganju su vam fenovi za kosu, pegle i stajleri za kosu, aparati za brijanje, aparati za šišanje, masažeri i još mnogo toga.

Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here