Zamena guma u auto-centru Optima

0
91

Od 1. aprila zimske gume na putevima nisu obavezne, a Zrenjaninci zamenu pneumatika, kao i godinama unazad, najsigurnije i najpovoljnije, mogu obaviti u “Optimi” u Miletićevoj ulici broj 85 u Zrenjaninu.

Auto-centar “Optima” je renomirana vulkanizerska radnja sa tradicijom dugom više od petnaest godina. Opremljen je mašinama i alatima najnovije generacije za sve vrste vulkanizerskih usluga pa Zrenjaninci zamenu pneumatika, kao i godinama unazad, najsigurnije i najpovoljnije, mogu obaviti upravo u “Optimi” gde, kako kažu, nema gužvi niti čekanja.

Zimske gume na automobilima bile su obavezne od 1. novembra do 1. aprila. Zamena zimskih guma letnjim nije obavezna, ali se savetuje vozačima da to učine jer se na taj način smanjuje rizik od saobraćajnih nezgoda u gradskim uslovima.

Cilj poslovanja auto-centra Optima je pružanje vrhunske usluge i kvalitetnih proizvoda po najpovoljnijim cenama i uslovima plaćanja.

Optima nastoji kupcima da omogući kompletno održavanje putničkih i poluteretnih vozila na jednom mestu. U svakom trenutku ovde možete pronaći veliki asortiman auto-guma za traktore, poljoprivredne mašine, automobile, poluteretna vozila i kamione. U ponudi se nalaze i ulja i tečnosti, akumulatori, filteri i auto delovi kao i kompletna auto oprema. Sve potrebne informacije možete dobiti na brojeve telefona: 023 526 747 i 023 526 027. Radno vreme auto-centra Optima je radnim danima od 8 do 17 časova i subotom od 8 do 13 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here