Robna kuća “Tišma” – širok izbor artikala potrebnih za 1. maj

0
50

Robna kuća “Tišma”  u susret 1. maju iz svoje ponude izdvaja sve što vam je potrebno za ugodan boravak na otvorenom sa porodicom i prijateljima.

U robnoj kući “Tišma doo” pronaći ćete sve za vaš dom: elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, kućnu tehniku, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i još mnogo toga.

Ovog vikenda očekuje nas proslava 1. maja, a robna kuća “Tišma” tim povodom iz svoje ponude izdvaja raznovrsne artikle koji će vam ulepšati  boravak na otvorenom sa porodicom i prijateljima pa ćete tako u ovoj robnoj kući pronaći  najkvalitetnije stolice i stolove za vaše terase, vikendice i dvorišta. Za odmaranje imate u ponudi ljuljaške u nekoliko oblika, a ukoliko želite da napravite kutak za vašu decu, u Tišmi ćete pronaći dečije ljuljaške, klackalice i trampoline u raznim dimenzijama. Tišma iz svog asortimana izdvaja i suncobrane, suncobrane sa postoljem, zglobne suncobrane visine od 2.50 pa do 3 m, i suncobran sa solarnim napajanjem i led rasvetom. Za proslavu prvog maja sem dobrog raspoloženja nezaobilazni su i roštilji, tanjirače, sačevi i kotlići koje po najpovoljnijim cenama u gradu možete pronaći u robnoj kući Tišma, koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb. i koja je otvorena od 8 do 17h radnim danima, a subotom od 8 do 15 časova.

Svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate, a za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here