Robna kuća Tišma – Baštenski alat i HTZ oprema po najpovoljnijim cenama

0
104

Ove nedelje robna kuća Tišma iz svoje ponude izdvaja baštenski alat i HTZ opremu po najpovoljnijim cenama u gradu. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h.

U robnoj kući Tišma možete pronaći širok izbor elektromaterijala i opreme, vodovodnog i kanalizacionog materijala, kompletne opreme za grejanje, rasvete, kupatilske opreme, kućne tehnike, mašina, alata za hobiste i profesionalce, HTZ opreme i šrafovske robe.

Ukoliko je potrebno da uredite svoje dvorište ili baštu u Tišmi ćete pronaći grabulje, lopate, motike, budake i krampove, kao i lopatice, grabuljice i male motike za cveće. Na raspolaganju vam je i velik izbor pribora i alata za uređenje vrtova, creva za zalivanje različitih dimenzija i razne vrste motalica za baštensko crevo, ručnih i motornih prskalica za voće i alata za baštu kao što su makaze za orezivanje voća – teleskopske i obične.

U robnoj kući Tišma u svakom trenutku možete pronaći najveći izbor najkvalitetnije HTZ opreme. Iz svog širokog asortimana posebno izdvajaju rukavice, radne cipele i čizme, radnu odeću, kabanice, kao i svu potrebnu opremu: antifone, vizire, respiratore, zaštitne naočare i drugo.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here