Fontana na dar stanovnicima Čajetine i posetiocima Zlatibora

0
142

Porodica Perišić sa Zlatibora darovala je građanima opštine Čajetina i svim posetiocima Zlatibora fontanu povodom Dana opštine.

Porodica Perišić sa Zlatibora poklonila je stanovnicima opštine Čajetina, ali i svim posetiocima Zlatibora najmoderniju fontanu i ubuduće će svi koji budu prolazili kružnim tokom kod naselja Kalman na Zlatiboru imati priliku da uživaju u ovom delu. „Koristim priliku da se zahvalim Srđanu Perišiću i njegovoj porodici na ovoj donaciji svom mestu, jer smo svedoci da je nekadašnje zadužbinarstvo danas u Srbiji skoro potpuno zamrlo“ istakao je predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović. „Ovo je retka prilika u kojoj investitor ostavlja donaciju i zadužbinu i nadam se da će i ostali investitori krenuti njegovim primerom da uređuju ovo mesto. Mi iz Opštine smo zahvalni porodici Perišić a ujedno bih se zahvalio i Milanu Kuliću i njegovom timu i za ovu i za fontanu na jezeru, čoveku koji ima viziju za ovo mesto, i koji se na ovim visinama bori i, da tako kažem, igra sa vodom“.

Donator fontane Srđan Perišić je na otvaranju rekao da su on i njegova porodica „sa zadovoljstvom uložili svaki dinar u ovu fontanu i da je ugrađena oprema najvišeg kvaliteta. „Zahvalio bih se predsedniku Stamatoviću, vizionaru našeg kraja, što je prihvatio ideju da se ova donacija realizuje. Dobili smo priliku da gradimo na našoj planini, te je red da nešto i vratimo svojim sugrađanima“ zaključio je Perišić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here