Karate klub Banatski cvet – Prvo kolo lige šampiona u Leskovcu

0
202

U Leskovcu je nedavno održano Prvo kolo lige šampiona a Zrenjaninci iz karate kluba Banatski cvet su postigli zapažene rezultate.

U Leskovcu je nedavno održano Prvo kolo lige šampiona. Zrenjaninci su nastupali na ovom šampionatu u sledećem sastavu: Sandra Bundić, Srđan Marić, Goran Samolovac i Filip Mihajlović. Nikoli Vukeliću, Sandri Bundić, Srđanu Mariću i Goranu Samolovcu su tom prilikom čelnici saveza predsednik sudijske komisije Sensei Igor Gajić i predsednik trenerske komisije Sensei Miloš Senić uručili licence za sudije i trenere u Fudokan savezu Srbije.

Razultati u pojedinačnim nastupima su sledeći:Srđan Marić – u kategoriji mlađih seniora osvaja u disciplini fudokan sport kumite 2. mesto, dok u disciplinama fuku go i kumite osvaja 3.mesto. Goran Samolovac – u seniorskoj kategoriji osvaja 1.mesto u sledećim disciplinama tsumeai,tamashiwari i kate, dok 2. mesto osvaja u disciplini fuku go.Filip Mihajlović – u kategoriji mlađih seniora osvaja 3. mesto u disciplinama fudokan sportkumite i kumite. Rezultati u ekipnim nastupima – Muški seniorski tim u sastavu Srđan Marić, Goran Samolovac i Filip Mihajlović osvojio je srebrnu medalju. Sensei Goran Samolovac je predvodio zrenjaninski tim.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here