Predrag Peca Popović o novom sazivu Skupštine i Vladimiru Orliću

0
155

Aleksandar Vučić je izborom novog predsednika parlamenta pokazao kakvu Skupštinu želi istakao je novinar i zamenik glavnog urednika magazina Tabloid Predrag Peca Popović i dodao da je isto radio i u prethodnom sazivu.

Za predsednika Narodne skupštine izabran je Vladimir Orlić, koji je u prethodnom sazivu bio potpredsednik parlamenta. On je izabran većinom glasova narodnih poslanika, od ukupno 230 prisutnih. Za je glasalo 154, protiv 76, dok uzdržanih nije bilo – saopštio je u poslanik Vladeta Janković kao predsedavajući konstitutivne sednice parlamenta. Nakon toga je usledio gromoglasan aplauz. Janković je čestitao Orliću izbor za predsednika Narodne skupštine i poželeo mu mnogo uspeha u radu. Kako vidi Vladimira Orlića na čelu Narodne Skupštine pitali smo Predraga Pecu Popovića, zamenika glavnog urednika magazina Tabloid.

Vladimir Orlić član je Srpske napredne stranke od 2008. godine. Izabran je za narodnog poslanika na izborima 2014, 2016, 2020. i 2022. godine. Bio je zamenik je šefa poslaničke grupe SNS u skupštini Srbije, a u prošlom sazivu bio je potpredsednik parlamenta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here