Mirović – Obilazak radova na Univerzitetskom kliničkom centru Vojvodine

0
65

Povodom završetka zanatsko-građevinskih i konzervatorsko-restauratorskih radova na objektu Klinike za abdominalnu, endokrinu i transplantacionu hirurgiju, izgrađenom 1909. godine, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je danas Univerzitetski klinički centar Vojvodine, istakavši da je za realizaciju ovog projekta iz pokrajinskog budžeta izdvojeno 85,2 miliona dinara.

Radovi na obnovi Klinike za abdominalnu, endokrinu i transplantacionu hirurgiju obuhvatili su sanaciju više od 2.000 kvadratnih metara fasade, uz primenu specijalnih materijala kako bi se zadržao stari izgled objekta, kompletnu zamenu stolarije, vodovodnih instalacija i krečenje. Iz godine u godinu vidi se napredak u svim segmentima rada istakao je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.

Direktorka Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine, Edita Stokić, izjavila je da je Klinički centar Vojvodine zadovoljan podrškom i da to pokazuje rezultatima iz prvih šest meseci rada ove godine.

Prema Mirovićevim rečima, Pokrajinska vlada i Vlada Srbije će i u narednoj godini nastaviti da ulažu u unapređenje zdravstvenog sistema, te da će to i dalje biti jedan od centralnih prioriteta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here