Ministar Vulin – Ključevi novih stanova pripadnicima snaga bezbednosti

0
50

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin svečano je uručio ključeve novih stanova pripadnicima snaga bezbednosti u Novom Sadu i istakao da je predsednik Aleksandar Vučić prvi srpski predsednik koji je pokrenuo masovnu stanogradnju za sve pripadnike službi bezbednosti.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin danas je zajedno sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem uručio ključeve novih stanova u Novom Sadu pripadnicima snaga bezbednosti. „Svi vi činite ovu zemlju bezbednom, vrednom življenja, vrednom odbrane, vrednom ponavljanja“ rekao je ministar Vulin naglasivši da država Srbija može da računa na svakog pripadnika službe bezbednosti u najtežim vremenima te da Srbija izuzetno poštuje svakog onog ko čuva njen mir i stabilnost.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je pripadnicima snaga bezbednosti na useljenju u nove stanove  i najavio da će zbog velikog interesovanja biti nastavljena izgradnja stanova u Novom Sadu.

Ministar Vulin je još rekao: „Ovo je samo jedan od načina da pokažemo da i vi možete da računate na svoju Srbiju i da kakvi god dani budu bili pred nama, koliko god bude bilo teško, koliko god budu pokušavali da pokvare, unište, naruše mir i stabilnost za koji smo se borili i za koji se borimo, da će uvek  biti onih koji će svoju Srbiju čuvati, i koji će Srbiju sačuvati, a da će vaše porodice biti zbrinute, biti sigurne i da ćete moći uvek da se posvetite onome što iskreno volite – čuvanju vaše zemlje i čuvanju vašeg naroda.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here