Željko Pantić – U Partizanu neće biti razlike između Vučićevih želja i stanja u klubu

0
182

Komentarišući dešavanja u Jugoslovenskom sportskom društvu „Partizan“ Željko Pantić, direktor Danas konferens centra, je rekao da u Partizanu pod Ostojom Mijailovićem neće biti nikakve razlike između Vučićevih želja i stanja u klubu.

Agencija za privredne registre (APR) saopštila je da je Ostoja Mijailović novi predsednik Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. U saopštenju se navodi da APR obaveštava javnost da je registrator nadležan za vođenje Registra udruženja, društava i saveza u oblasti sporta, u postupku registracije, utvrdio ispunjenost uslova propisanih zakonom i u registar upisao traženu promenu. Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić najavio je krivične prijave protiv prvog čoveka košarkaškog kluba. Kakav Partizan očekuje pod Ostojom Mijailovićem pitali smo Željka Pantića, direktora Danas konferens centra.

Povodom aktuelnih dešavanja u JSD Partizan oglasio se i trofejni košarkaški stručnjak Duško Vujošević koji je rekao da bi trebalo da se zna u kolikim je dugovima Fudbalski klub Partizan. „Priča se 30, 40 miliona. Gomilaju dugove, ne razvijaju igrače, prodaju talente i grčevito se bore za ostanak na funkcijama. Pristali su na ulogu ikebane, da Partizan bude drugi. Ko su oni da prete izlaskom iz Spotskog društva? I navijači treba da se dignu. Kakvo izlaženje FK iz JSD?“, poručio je Vujošević. Mijailovića vidi kao ”pozitivnijeg” u odnosu na Vučelića kome je na kraju poslao i jasnu poruku da treba da se povuče. ”Ja sam bio romantičar na mestu predsednika JSD, a nisam siguran da su i oni. Tu niko nije sasvim u pravu, ali pozitivniji je Mijailović, uneo je u košarku i svoje privatne pare. Samo molim ljude da se urazume. Pozivam Vučelića da da ostavku. Napravio je neke rezultate, ‘ajde… Ja sam mislio da će više da zaštiti Partizan”, zaključio je Vujošević.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here