Nemanja Šarović – Nema mafije bez podrške države

0
72

Nijedna mafija na svetu nije napravila ozbiljnu organizaciju, a da nije imala podršku vlasti, izjavio je predsednik pokreta „Ljubav, vera, nada“ Nemanja Šarović komentarišući slučaj Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Optuženi Marko Miljković  je u svojoj odbrani pred Specijalnim sudom, kao i optuženi Veljko Belivuk, pominjao razne ljude iz vrha vlasti. Kako tvrdi Miljković, Vulin mu je tražio da mu za njegove potrebe pronađe neki „štek“ u Beogradu, ali nije želeo da mu kaže za šta tačno. Kao i ranije Belivuk, i Miljković je pominjao navodni sastanak sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Tvrdi da je tada pitao Vučića da li zna za Vulinove zahteve, na šta mu je predsednik navodno odgovorio potvrdno. Koliko se može verovati ovim navodima Miljkovića i Belivuka pitali smo predsednika pokreta „Ljubav, vera, nada“ Nemanju Šarovića.

Miljković je izjavio da nije imao kontakt sa Nebojšom Stefanovićem, već sa Aleksandrom Vulinom po čijem mu je nalogu aktuelni zamenik načelnika SBPOK-a Nevenko Marića 2020. godine vratio blindirani automobil. Miljković se dotakao i inspektora SBPOK-a Božidara Stolića rekavši da ga niko iz grupe ne poznaje, negirajući da im je on odavao bilo kakve informacije. Prema Miljkovićevim rečima, Stolić je bio dobar tužilaštvu dok je iznuđivao iskaze okrivljenih u ovom postupku, ali je uhapšen ćim se posvađao sa načelnikom SBPOK-a.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here