Milan Dumanović o svedočenju Srđana Lalića i navodima o pripremi atentata na Vučića

0
59

Suđenje klanu Veljka Belivuka počinje polako da se pretvara u rijaliti a najvažnije je šta će reći tužilac i sud koji će doneti odluku izjavio je potpredsednik Novog policijsko sindikalnog saveza Milan Dumanović.

Nešto više od tri sata Srđan Lalić, okrivljeni svedok u slučaju klana Veljka Belivuka, govorio je o zločinima koji su počinjeni u Srbiji, ali i u inostranstvu. Pred sam kraj svedočenja otkrio je koju su vezu imali sa Radojem Zvicerom. Svedok-saradnik Srđan Lalić na sudu je otkrio kako je nabavljeno oružje za koje se pretpostavlja da je trebalo da bude upotrebljeno za atentat na šefa države. Kako gleda na pomenutu situaciju ali i na sve češće spekulacije da se priprema atentat na predsednika Vučića pitali smo potpredsednika Novog policijsko sindikalnog saveza Milana Dumanovića.

Lalić je u svom detaljnom izlaganju koje je trajalo nekoliko sati ispričao šta se sve dešavalo, a u jednom trenutku se osvrnuo i na odlazak Belivuka i Miljkovića u Crnu Goru, gde su oni izneli svoje impresije činjenicom da kavački i škaljarski klan imaju veliku podršku države. U javnosti su se pojavile informacije da su došli na ideju da u Srbiji postave ljude koji će ih podržavati i onda je napomenuo i šokantnu tvrdnju da je izdvojio 5 miliona evra, ne samo na atentat, već i na nemire koji bi došli u slučaju da se članovi grupe hapse.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here