Mirović obišao „Agrokampus“ – Rekonstruisan i opremljen objekat za oglede u živinarstvu

0
76

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović posetio je danas Nacionalni istraživačko-obrazovni centar inovacionih tehnologija – „Agrokampus“ u Temerinu, povodom završetka rekonstrukcije i opremanja objekta za oglede u živinarstvu Poljoprivrednog fakulteta, za šta je iz pokrajinskog budžeta izdvojeno 24 miliona dinara.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović posetio je, povodom završetka rekonstrukcije i opremanja objekta za oglede u živinarstvu Poljoprivrednog fakulteta, Nacionalni istraživačko-obrazovni centar inovacionih tehnologija – „Agrokampus“ u Temerinu. Prema njegovim rečima, poslednjih godina se pokazalo da je važno da kao država obezbedimo nezavisnost i samostalnost kada je reč o poljoprivrednoj proizvodnji, kao i o primeni savremenih tehnologija u ovoj oblasti.

Kada je reč o nastavku ulaganja Pokrajinske vlade u Univerzitet u Novom Sadu, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović je najavio da će naredne godine biti projektovan Naučno-tehnološki park 2, koji će takođe biti u kampusu Univerziteta, sa površinom od preko 20.000 kvadrata, za šta je Pokrajinska vlada izdvojila sredstva, a procedura će biti započeta u januaru.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here