Tokom praznika Sretenje – Dan državnosti neće raditi službe i šalteri u Korisničkom centru JKP „Vodovod i kanalizacija“ , kao ni naplatna mesta u gradu. Za vreme praznika dežuran je broj za prijavu kvarova i ekipe za intervencije na javnim mrežama.

Za vreme praznika Sretenje – Dan državnosti, koji se praznuje neradno, u sredu 15. i četvrtak 16. februara neće raditi naplatna mesta JKP „Vodovod i kanalizacija“ u gradu, kao ni šalteri za podnošenje reklamacija, info-pult i blagajne koji se nalaze u Korisničkom centru u Petefijevoj 3. Ostalim danima sve službe i šalteri u Korisničkom centru i sve blagajne preduzeća u gradu radiće po ustaljenom radnom vremenu.

Svi zahtevi i reklamacije koji putem korisničkog mejla info@vikzr.rs pristignu tokom prazničnih dana, biće zavedeni i prosleđeni na rešavanje prvog narednog radnog dana. Tokom praznika za prijavu kvarova na javnoj vodovodnoj i kanalizacionoj mreži korisnicima je 24 časa na raspolaganju broj dispečerske službe 023/534-097, a za njihovo otklanjanje dežuraće, kaoi svakog dana u godini, ekipe održavanja vodovodne i kanalizacione mreže.