Nova ponuda robne kuće Tišma – bicikli za sve uzraste

0
139

DOO Tišma pored svog standardnog programa ove nedelje nudi i nešto novo iz svog asortimana, reč je o biciklima za žene i muškarce kao i za decu.

U najvećoj robnoj kući u Zrenjaninu doo Tišmi, koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb možete pronaći elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, belu tehniku i male kućne aparate, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu i šrafovsku robu.

Robna kuća Tišma obogatila je svoj asortiman pa tako ove nedelje posebno izdvaja bicikle za žene, muškarce kao i za decu.

Biciklizam je jedan od savremenih sportova koji je stekao veliku popularnost. Prednost ovog sporta je izuzetno korisna fizička aktivnost, koja uključuje sve grupe mišića i sa kojom mogu da se bave svi, bez obzira na godine. Od male dece do najstarijih, svi podjednako uživaju u vožnji i vremenu provedenom na otvorenom prostoru, u prirodi, parku ili vožnji po gradskim ulicama i stazama za bicikliste.

Svaki početak učenja je težak za dete, ali sa specijalno dizajniranim biciklom za početnike veština se može brzo savladati. Dečiji bicikli su izrađeni od kvalitetnih materijala, sa dizajnom koji privlači i motiviše decu.

Posetite robnu kuću Tišma i odaberite za sebe ili svoje dete bicikl modernog dizajna koji je prilagođen gradskoj vožnji.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here