Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević, zajedno sa komandantom Kopnene vojske general-potpukovnikom Milosavom Simovićem i načelnikom Operativne uprave Generalštaba general-potpukovnikom Želimirom Glišovićem, obišao je na Vaskrs pripadnike Treće brigade kopnene vojske u bazi „Merdare“ u Kopnenoj zoni bezbednosti.

Ministar Vučević istakao je da je srećan jer vaskršnje jutro provodi sa onima koji svakog dana na položajima čuvaju slobodu i nezavisnost naše države, starajući se i garantujući bezbednost za sve njene žitelje.

Ministar Vučević je, tokom jučerašnje posete, razgovarao sa pripadnicima Vojske Srbije i tom prilikom uverio se da profesionalno i odgovorno realizuju zadatke na obezbeđenju administrativne linije i kontroli Kopnene zone bezbednosti. Obilasku je prisustvovao komandant Treće brigade kopnene vojske pukovnik Dragan Antić, a sa zadacima u odseku odgovornosti i organizacijom života i rada u bazi, ministra odbrane upoznao je komandir baze „Merdare“  kapetan Božidar Milanko.