Robna kuća Tišma ove nedelje posebno izdvaja bicikle za decu kako bi uživali u vožnji tokom predstojećeg perioda.

U najvećoj robnoj kući u Zrenjaninu doo Tišmi, koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb možete pronaći elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, belu tehniku i male kućne aparate, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu i šrafovsku robu.

Ove nedelje Tišma predstavlja bicikle za decu. Ukoliko tragate za pouzdanim i kvalitetnim dvotočkašem za svog mališana, u Tišmi ćete pronaći raznovrsnu ponudu za bezbednu vožnju a dizajn je prilagođen i dečacima i devojčicama. Deca vole da istražuju svet oko sebe, a uz dobar bicikl taj proces će biti mnogo zabavniji. Kako se mogu voziti po parku, stazi za bicikle ili dvorištu ne postoji prostor do kojeg mališani sa njim ne mogu da dosegnu.

Posetite robnu kuću TIšma i odaberite model koji najviše odgovara uzrastu vašeg mališana.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.