Tišma – roštilj, rešetke za roštilj, talandare, kosilice za travu i električni bicikli

0
81

Robna kuća Tišma ove nedelje izdvaja veliki izbor roštilja, rešetki za roštilj i talandara kao i kosilice za travu. Novo u Tišminoj ponudi su i električni bicikli namenjeni gradskoj vožnji.

Robna kuća “Tišma”, koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb u svom asortimanu poseduje ektromaterijal, rasvetu, kućnu tehniku i posuđe, sve za vodovod i kanalizaciju, grejna tela i klima uređaje, sve za kupatila, alate, mašine, HTZ opremu i još dosta toga.

Sada je pravo vreme da počnete sa pripremom za predstojeće prvomajske praznike i uživanje sa društvom u prirodi uz piće i hranu pripremljenu napolju. Shodno tome doo Tišma nudi veliki izbor roštilja i rešetki za roštilj i talandara.

Doo Tišma iz svog bogatog asortimana ove nedelje izdvaja i pribor za uređenje vrtova i dvorišta, sa posebnim naglaskom na kosilice za travu.

U ponudi ćete naći i baklje koje služe kao lepa dekoracija za dvorište. Idealne su jer daju poseban doživljaj svojom svetlošću. A u Tišmi možete kupiti i ulje za njih.

Najnovije u asortimanu Tišme su električni bicikli namenjeni za gradsku vožnju sa snagom motora 250W. Maksimalna brzina je 25km/h, nosivost je do 110kg a vreme punjena je od 6 do 8 sati. Od dodatne opreme poseduje prednja i zadnja svetla, ojačani paktreger, nogar, prednju korpu i dva ključa.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here