Doo Tišma iz svog bogatog asortimana ove nedelje izdvaja pribor za uređenje vrtova i dvorišta, sa posebnim naglaskom na kosilice za travu.

Bogat asortiman najveće robne kuće u gradu DOO Tišma svakodnevno je dostupan svim kupcima. Ovde možete pronaći širok izbor elektromaterijala i opreme, vodovodnog i kanalizacionog materijala, kompletne opreme za grejanje, rasvete, kupatilske opreme, kućne tehnike, mašina, alata za hobiste i profesionalce, HTZ opreme i šrafovske robe.

Ukoliko želite vreme u dvorištu da provedete radno, “Tišma” iz svog programa izdvaja električne i motorne kosilice za travu najpoznatijih svetskih proizvođača, trimere za travu, kao i velik izbor pribora i alata za uređenje vrtova. Kosilice za travu neophodan su deo opreme ukoliko želite da izgled svog travnjaka i dužinu trave dovedete do savršenstva i kontinuirano ih održavate. U Tišminoj ponudi možete pronaći kosilice renomiranih brendova koji garantuju sigurnost i efikasnost prilikom košenja.

Pored kosilica možete pronaći i trimere od 1.7 i 1.9 konjskih snaga sa silkom i čeličnim nožem, ka oi električne trimere sa silkom.

U Tišmi možete i ostali motorni alat, baštenski alat, creva i konektore, pumpe za vodu i sve što vam je potrebno da vaša bašta i dvorište budu uređeni.

Asortiman robne kuće Tišma možete pogledati na dobro poznatoj adresi, Beogradska bb. Radno vreme doo “Tišme” je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.