Ministar Gašić – Unapređenje uslova rada policijskih službenika

0
90

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Bratislav Gašić obišao je danas renoviranu Policijsku stanicu Savski venac i objekat u ulici Kneza Miloša, kao i radove na izgradnji Pametne stanice u Beogradu na vodi.

Ministar Gašić je prilikom obilaska renovirane Policijske stanice Savski venac i objekta u ulici Kneza Miloša istakao da će biti nastavljena ulaganja u unapređenje uslova rada policijskih službenika kako bi na taj način bio poboljšan kvalitet usluga koje se pružaju građanima. On je naveo da će renovirana Policijska stanica Savski venac od 12. juna biti na usluzi građanima.

U toku su završni radovi na izgradnji Pametne stanice, koju MUP Srbije gradi u saradnji s policijom Dubaija, rekao je Gašić. S obzirom na to da smo radili sa policijom Dubaija i po ugledu na njih, očekujem da direktor policije Dubaija bude naš gost u septembru i tada ćemo moći i zvanično da otvorimo ovu stanicu, koja je spremna, ali je preostalo da se sistemi usklade i urede kako bi građanima bila omogućena puna usluga, predočio je ministar.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here