Vučić – Oproštajna poseta ambasadorke Ujedinjenog Kraljevstva

0
41

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorkom Velike Britanije Šan Makleod sa kojom je razgovarao o intenziviranju daljih odnosa u svim oblastima.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadorku Velike Britanije Šan Makleod, kojoj je zahvalio na tome što je posvećenim radom i diplomatskim iskustvom doprinela unapređenju odnosa dveju zemalja, saopšteno je iz Vučićevog kabineta. Kako se navodi, oni su konstatovali da postoji zajednički interes za dalje intenziviranje odnosa u svim oblastima, uz uverenje da postoji prostor za povećanje britanskih investicija u Srbiji, kao i trgovinske saradnje.

Vučić je podsetio da je tokom diplomatskog mandata ambasadorke Makleod pokrenuto nekoliko zajedničkih ekonomskih i infrastrukturnih projekata, od kojih je svakako najvažniji Moravski koridor.

Vučić i Šan Makleod razgovarali su i o drugim važnim pitanjima iz oblasti regionalne i međunarodne politike, a ambasadorka je zahvalila na podršci koju je dobijala tokom rada u Beogradu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here