Božo Prelević – O skrivanju snimka sa naplatne rampe

0
71

Advokat Božo Prelević, pravni zastupnik porodice Stanike Gligorijević koja je poginula kod naplatne rampe Doljevac, izjavio je da bi ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić trebalo da dostavi porodici i pravosuđu snimke te nesreće i upozorio da je ometanje pravde i krivično delo ako se onemogući uvid u snimak nesreće.

Prelević je ocenio da se Gašić „šali“ kada kaže da „ne postoji priča od dva minuta“ snimka udesa na naplatnoj rampi Doljevac, već da je reč o snimcima sa četiri kamere sa naplatne stanice koji su pohranjeni u Putevima Srbije, i da ih porodica Gligorijević, sud i tužilaštvo mogu zatražiti.

„Zna gospodin Gašić da oni nikad nisu tužilaštvu i sudu dostavili ceo snimak i to stoji u pravosnažnoj sudskoj presudi, to je utvrđeno“, rekao je Prelević. Prelević je rekao da bi javnost mogla nešto drugo da vidi ako bi se snimak pojavio i „ukoliko snimak nije montiran“.

„Kako da mi njima verujemo u tačnost snimka kad oni iskrivljuju snimak predsednika iz OŠ ‘Vladislav Ribnikar’ i iskrivljuju snimak s protesta“, rekao je Prelević.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here