Muška vokalna grupa Panonika protekli vikend provela je na 8. Međunarodnom horskom šampionatu u Tuzli. Zrenjaninski ansambl bio je jedina vokalna grupa i predstavnik Srbije, a sa takmičenja nose lepe  uspomene kao i osvojeno prvo mesto.

Zrenjaninska muška vokalna grupa Panonika učestvovala je na 8. Međunarodnom horskom šampionatu u Tuzli i jedina je predstavljala Srbiju. Odlukom Umetničkog odbora Međunarodnog horskog šampionata “Lege Artis” Tuzla u takmičarski deo programa selektovani su i ansambli iz Poljske, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Mađarske, a prvo mesto pripalo je upravo muškoj vokalnoj grupi Panonika, a utiske sa takmičenja prenela je dirigentkinja Zorica Kozlovački.

Vokalna grupa Panonika se u Tuzli predstavila sa dva programa.

Muškoj vokalnoj grupi Panonika predstoje ozbiljne pripreme za celovečernji koncert, avgusta u Kragujevcu u okviru 15. Međunarodnog festivala kamernih horova i vokalnih ansambala, gde nastupaju sa konceptom „Muzika, ružičasto i plavo“. Panonika takođe najavljuje u septembru tradicionalni godišnji koncert u kojem će moći da uživaju naši sugrađani.