Tišma – bazeni, suncobrani i sve za zaštitu od insekata

0
44

Ukoliko vam je potrebno da se rashladite tokom vrelih letnjih dana u „Tišmi“ po veoma povoljnim cenama možete kupiti bazene i ležaljke, takođe Tišma iz svog asortimana izdvaja i suncobrane, suncobrane sa postoljem, zglobne suncobrane i suncobran sa solarnim napajanjem i led rasvetom.

DOO “Tišma” u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i drugo.

Letnji dani donose visoke dnevne temperature, a ukoliko vam je potrebnu da se rashladite u „Tišmi“ ćete pronaći bazene različitih zapremina i oblika, opremu za bazene poput filtera i pumpi, različite vrste ležaljki za plažu.

U susret sve toplijim danima Tišma iz svog asortimana izdvaja suncobrane, suncobrane sa postoljem, zglobne suncobrane visine od 2.50 pa do 3 m, i suncobran sa solarnim napajanjem i led rasvetom.

Takođe u ponudi ćete pronaći i sve ono što vam je potrebno kako biste se zaštitili od insekata. U ponudi su komarnici na metar, aluminijumske, mikrofiber i samolepljive mrežice za prozore i vrata, lampe protiv insekata, ultrazvučni rasterivači glodara i insekata, citronela i baklje protiv komaraca.

Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U „Tišmi“ svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here