Novi Bečej sledeće godine dobija novi kompleks zatvorenih bazena

0
22

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je danas radove na izgradnji kompleksa zatvorenog bazena i ulica u Novom Bečeju, i istakao da radovi napreduju predviđenom dinamikom, kao i da se očekuje da u maju ili junu bude otvoren zatvoreni bazen sa spa centrom za građane i turiste.

Projekat izgradnje zatvorenog bazena je vredan 553,1 milion dinara, od čega je Pokrajinska vlada preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine izdvojila 373,1 milion dinara, a ostatak je obezbedila lokalna samouprava. Predviđena je izgradnja zatvorenog bazena koji će u svom sastavu imati plivački i rekreacioni bazen, prilagođen osobama sa invaliditetom. Objekat će biti opremljen i sa neophodnim svlačionicama, sanitarnim čvorovima, tuševima, i biće postavljene tribine za gledaoce, kapaciteta 80 mesta.

Za finansiranje izgradnje i rehabilitacije kolovoza u 14 ulica u Novom Bečeju, Novom Miloševu, Kumanu i Bočaru u dužini od ukupno 4.307 metara, iz pokrajinskog budžeta je izdvojeno ukupno 150 miliona dinara.

Predsednik Opštine Novi Bečej Saša Maksimović izjavio je da Ulica Doža Đerđa u dužini od 1.060 metara dobija asfalt prvi put nakon 60 godina od kada su prve kuće napravljene.

Obilasku radova prisustvovao je direktor Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine Miloš Maletić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here