Humana misija Nenada Erića se nastavlja – Vrtić Poletarac dobio novi pod

0
65

Zrenjaninca Nenada Erića upoznali ste u proteklom periodu kada je bilo reči o uređivanju drvenih podova u nekoliko vrtića i škola na teritoriji našeg grada, a ovoga puta na red je došao i vrtić Poletarac. Zahvaljujući Nenadovoj dobroj volji i želji da pomogne, mališani će već od 1. septembra boraviti u renoviranim prostorijama i u prijatnijem i bezbednijem ambijentu.

Prvi septembar je blizu, a mališane iz vrtića Poletarac će, zahvaljujući Zrenjanincu Nenadu Eriću i firmi Sistema parket, dočekati renovirana prostorija koja će učiniti njihov boravak prijatnijim. Reč je o obnovi drvenog poda u vrtićkoj sobi u kojoj će boraviti srednja uzrasna grupa. Iako je bio težak zadatak, vrtić Poletarac je izabran na konkursu na koji je stiglo preko četrdeset prijava.

Vrtić Poletarac ima oko 110 upisane dece svake godine i pet uzrasnih grupa.  Vaspitačica Jasmina Mirković rekla je nešto više o konkursu na koji su se prijavili kako bi i njihova vrtićka soba zasijala punim sjajem.

Jasmina se ovom prilikom zahvalila Nenadu Eriću, ali i naglasila saradnju koju vrtić ima sa roditeljima.

U skladu sa mogućnostima i voljom dobrih ljudi, Nenad Erić će nastaviti svoju humanu misiju i učiniti životni prostor mnogim mališanima i zaposlenima lepšim.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here