Stovarište Ogrev – Nova nedeljna akcija traje do 25. avgusta

0
31

Stovarište Ogrev pripremilo je za sve svoje kupce novu nedeljnu akciju koja traje od 18.do 25. avgusta a obuhvata pločice, dimnjake, pelet, a po povoljnim cenama možete kupiti i drvo u paleti i ugalj.

Stovarišta Ogrev u svojoj ponudi imaju keramičke pločice, opremu za kupatila, stolariju, boje i lakove, razne vrste alata, sve za vodovod i kanalizaciju, elektromaterijal, šrafovsku robu, opekarske proizvode, rezanu građu, sve za hidro i termo izolaciju, ogrevni materijal, a u ponudi ćete naći i parkete i laminate. Ogrev je pripremio novu nedeljnu akciju koja će trajati do 25. avgusta, a po veoma povoljnim cenama možete kupiti sledeće artikle.

Kvalitetnim asortimanom robe, uz stalne akcijske popuste, kupcima su u ponudi i različiti oblici plaćanja. Pored gotovine robu možete platiti i administrativnom zabranom, platnim karticama kao i čekovima građana. Ogrev posluje sa tri stovarišta od kojih su dva u gradu na adresi Lazarevački drum broj 13 i u Železničkoj ulici bb kao i u Melencima na adresi Vujice Vujanova bb. Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 14h, a u Melencima od 7:30 do 16h radnim danima i subotom od 8 do 13h.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here