Vučić – Očekuje nas najteži period, Kurti neće stati, pritisci za sankcije Rusiji najjači

0
25

Gostujući na RTS-u, predsednik Vučić je govorio o periodu koji očekuje Srbiju ističući da će biti najteži do sada, osvrnuo se i na temu Kosova te istakao da Kurti neće stati, a kada je reč o sankcijama Rusiji rekao je da su pritisci do sada najjači.

Predsednik Aleksandar Vučić kaže za RTS da je politika stvaranja “Velike Albanije” proces koji će se nastaviti, i da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti neće da stane. Kaže da Zapad ne interesuje priča o “Velikoj Albaniji”, ali i da su ti “loši momci, njihovi momci”. Vučić je naglasio i da očekuje velike i teške pritiske na Srbiju po pitanju sankcija Ruskoj Federaciji, kako kaže, verovatno najteže do sada.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osudio je zloupotrebu veštačke inteligencije na TV Pink, zbog koje je lider SSP-a Dragan Đilas najavio tužbu protiv te televizije i njenog vlasnika Željka Mitrovića.

Vučić je najavio i da ga u narednom periodu očekuju teški i važni sastanci sa predstavnicima Zapadnog Balkana i Brisela.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here