Robna kuća Tišma – Klime i ventilatori po najpovoljnijim cenama u gradu

0
19

Robna kuća “Tišma” iz svog širokog asortimana izdvaja uređaje za rashlađivanje – podne, plafonske, stone i stubne ventilatore, ventilator sa vodenom maglom i klime. Robna kuća “Tišma”, nalazi se u Beogradskoj ulici bb.

U robnoj kući “Tišma doo” pronaćićete sve za vaš dom jer ova robna kuća u svom asortimanu ima veliki izbor elektromaterijala i opreme, vodovodnog i kanalizacionog materijala, kompletne opreme za grejanje, rasvete, kupatilske opreme, kućne tehnike, mašina, alata za hobiste i profesionalce, HTZ opreme, šrafovske robe i još dosta toga.

U vrelim letnjim danima “Tišma” je za svoje kupce obezbedila širok asortiman rashladnih uređaja. U ponudi su klima uređaji, jednostavnog i modernog dizajna, koji zbog razvoja tehnologije štede električnu energiju, a imaju i garanciju od dve godine. Na raspolaganju vam je i praktična portabl klima, kao i dodatna oprema za klima uređaje.

Ukoliko volite tradicionalan način rashlađivanja vaših domova, Tišma vam nudi veliki izbor ventilatora. na raspolaganju su vam ventilatori različitih snaga i sa više brzina, a u ponudi su podni, plafonski, stoni i stubni ventilatori, kao i ventilatori sa lusterom i ventilatori sa daljinskim upravljačem. Novo u ponudi je ventilator sa vodenom maglom, koji poseduje daljinski i tajmer kao i regulator za količinu vodene izmaglice.

Radno vreme doo “Tišme” je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. Svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata posredstvom administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate, a za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here