Brnabić: Do 2025. godine pokrićemo preko 99 odsto teritorije centralne Srbije

0
43

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić izjavila je danas u Prijepolju da je obaveza i cilj Vlade da se obezbede uslovi da sva deca ispune svoje potencijale, a da je jedan od načina za to uvođenje brzog i kvalitetnog interneta u svako mesto u našoj zemlji.

Brnabić je prilikom posete Prijepolju, povodom završetka projekta „Povezane škole – Koraci ka budućnosti”, koji je predstavljen u Domu kulture, naglasila da je u 21. veku internet jednako važan kao struja i voda. Želimo da svakom građaninu ove zemlje obezbedimo da ima sve uslove da ostane tamo gde se rodio ili tamo gde želi da bude ako se odluči da se iz grada iseli u neku mirniju sredinu, poručila je premijerka.

Premijerka Brnabić je podsetila da je sledeća faza projekta „korak u budućnost“ brz i kvalitetan internet za svako mesto u našoj zemlji.

Uz predsednicu Vlade, u poseti Prijepolju bili su ministar informisanja i telekomunikacija Mihailo Jovanović, ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović, stalni predstavnik UNDP u Srbiji Jakup Beriš i predsednik Opštine Prijepolje Drago Popadić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here