Vučić – Penzionerima 20.000 dinara, razmatranje izbora, pregovori u Briselu

0
58

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će između 25. novembra i 5. decemba svim penzionerima biti isplaćeno po 20.000 dinara, najavio je da će delegacija Srbije otići u sredu ili četvrtak u Brisel na razgovore sa priptinskom delegacijom i da da će nakon razgovora o Kosovu i Metohiji i sednice UN biti razmatrano raspisivanje novih izbora.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da delegacija Beograda u sredu ili četvrtak ide u Brisel na razgovore sa prištinskom delegacijom.

Predsednik je istakao da je razgovarao sa predstavnicima vladajuće koalicije i da će nakon razgovora o Kosovu i Metohiji i sednice UN biti razmatrano raspisivanje novih izbora na zahtev predstavnika bivšeg režima.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je predstavnicima Narodne skupštine na donetim zakonima i rebalansu budžeta i naglasio da Srbija ima neuporedivo bolje stanje u budžetu nego što je to planirano i očekivano, i najavio da će svi penzioneri u Srbiji krajem novembra dobiti 20.000 dinara.

Kako je predsednik rekao, na sastanku u Vladi Srbije sa predstavnicima maloprodajnih lanaca dogovoreno je da cene određenih namirnica budu smanjene. Proizvodi za koje će važiti smanjene cene biće posebno označeni natpisom „Bolja cena“. – U svim lancima ćete videti proizvode označene sa „Bolja cena“ čije će cene biti snižene. Redovna cena parizera je 399 a biće 259 dinara, jogurt 164 dinara a biće 134. Ovo je naš način da pokažemo koliko brinemo za ljude – rekao je Vučić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here