Večeras u 20 sati ispred Skupštine grada svečani doček za srebrne košarkaše

0
15

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić pozvao je danas sve Beograđane, ali i građane Srbije da dođu na plato ispred Skupštine grada večeras u 20.00 časova i pozdrave košarkaše Srbije i stručni tim koji su na Svetskom prvenstvu u Manili osvojili srebrnu medalju.

“Dogovorili smo se. Svi će doći. Pozivam Beograđane da dođu večeras, a oni su to svi zaslužili. Večeras u 20:00 dođite da ih pozdravimo i da se poklonimo njihovom uspehu”, rekao je Aleksandar Šapić za K1. Šapić je istakao da svaki doček suštinski zavisi od atmosfere i broja ljudi, i da ako dođe veliki broj ljudi onda je uvek to nešto što nije bilo viđeno ranije. “Svaki doček ima neku svoju atmosferu. Mi u upravi Grada ćemo uraditi sve što je do nas. Košarkaši će da budu tu i pozivam Beograđane da dođu da se lepo provedu”, rekao je gradonačelnik. Dodao je da su košarkaši u Manili pokazali da su svetska klasa, da su pred njima ozbiljne karijere, da su sasvim sigurno zaslužili odličje, kao i da je to bio najbolji sastav koji je selektor Svetislav Pešić mogao da pozove.

“Skupština Grada, Grad i ja ćemo uvek biti spremni da napravimo doček za uspešne sportiste”, rekao je Šapić. Dodao je da za sad nema informacije o dočeku Novaka Đokovića, ali da je najpre potrebno da se dobije informacije od Teniskog saveza, kako bi se njegov doček organizovao, jer grad samoinicijativno doček ne može da organizuje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here