Robna kuća TIšma – Oprema za proizvodnju rakije

0
98

U robnoj kući Tišma po veoma povoljnim cenama možete kupiti neophodnu opremu kako biste proizveli pitku rakiju vrhunskog kvaliteta. Tišma se nalazi u Beogradskoj ulici bb.

DOO “Tišma” u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i drugo.

Domaćini uveliko peku rakiju, a u Tišmi možete pronaći gume za ispust i uliv kazana, zaptivne gumice, rascepke, kao i menzure različite zapremine, rakijski komplet koji se sastoji od alkoholmetra i indikatora vrenja, alkoholmetar koji određuje udeo alkohola u mešavinama alkohola i vode i bistrim alkoholnim destilatima, širometar koji se koristi za određivanje procenta šećera u širi što je neophodno za praćenje zrelosti grožđa i određivanje početka berbe i refraktometar za određivanje procenta šećera u grožđu i širi i refraktometar za šećere i med.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here