Ministar Vučević prisustvovao obeležavanju Dana opštine Dimitrovgrad

0
64

Izaslanik predsednika Republike Aleksandra Vučića potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević prisustvovao je danas svečanoj sednici Skupštine opštine povodom obeležavanja Dana opštine Dimitrovgrad i opštinske slave Rođenje Presvete Bogorodice.

Ministar Vučević je u Centru za kulturu Dimitrovgrad uručio opštinsku nagradu u vidu zlatnika, koja se tradicionalno dodeljuje svake godine, učiteljici Biljani Mihajlović za zalaganje i postignute rezultate u obrazovanju dece od prvog do četvrtog razreda. Obraćajući se prisutnima i čestitajući praznik opštine, ministar odbrane citirao je srpskog političara i kreatora Srpsko-bugarskog sporazuma iz 1912. godine Milovana Milovanovića.

Predsednik opštine Dimitrovgrad Vladica Dimitrov đacima generacije uručio je laptopove, a povodom praznika opštine Dimitrovgrad uručio je i opštinska priznanja i nagrade zaslužnim pojedincima i institucijama.

Obeležavanju Dana opštine Dimitrovgrad prisustvovali su ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, vladika niški Arsenije, ambasador Srbije u Bugarskoj Željko Jović i brojni gosti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here