Zrenjaninska opozicija – Gradonačelnik nije gradonačelnik svih građana već partijski poslušnik

0
54

Predstavnici Zrenjaninske akcije, stranke Srbija centar, stranke Zajedno, Demokratske stranke, Narodnog pokreta Srbije, Narodne stranke i Socijaldemokratske stranke okupili su se u subotu u centru grada kako bi izrazili nezadovoljstvo zbog ponašanja lokalnih naprednjaka prema pristalicama Novog DSS-a pre desetak dana. Prethodno su “pozdravili” gradonačelnika tokom obeležavanja Dana pešačenja porukama o “dostignućima” SNS-a za 12 godina na vlasti u Zrenjaninu.

U subotu ujutru organizovan je Dan pešačenja u kom je učestvovao i gradonačelnik Simo Salapura, kog su sugrađani “pozdravili” porukama sa pešačkog mosta kako bi ga podsetili u kakvom Zrenjaninu živimo i šta je to Srpska napredna stranka postigla u našem gradu za 12 godina na vlasti. Na transparentu je ispisano: “Oni se bogate, a Zrenjanin umire” što je i najjača poruka upućena gradskim vlastodršcima.

Motivisane događajem od pre desetak dana kada je Zrenjanin posetio Miloš Jovanović i sramnim ponašanjem predstavnika Srpske napredne stranke, ali pre svega visokih funkcionera na čelu sa gradonačelnikom lokalne opozicione partije okupile su se u subotu u centru grada kako bi iskazale svoje nezadovoljstvo zbog prikazanog ponašanja lokalnih naprednjaka.

U centru su se okupili predstavnici Zrenjaninske akcije, stranke Srbija centar, stranke Zajedno, Demokratske stranke, Narodnog pokreta Srbije, Narodne stranke i Socijaldemokratske stranke. Poručili su da ponašanje koje je pokazao gradonačelnik nije ponašanje gradonačelnika svih građana već poslušnog partijskog vojnika.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here