LSV – Vesić da promeni profesiju

0
36

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) – Vojvođani pozvala je danas ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Gorana Vesića da hitno promeni profesiju, jer mu, prema njihovoj oceni, ministarski posao nikako ne polazi za rukom.

Vesić je, po ko zna koji put, pokazao da nije dostojan funkcije koju obavlja i da mu se pričinjavaju dva mosta na Tamišu, navodi se u saopštenju LSV povodom Vesićeve izjave za TV Prva, kada je na pitanje voditelja o rekonstrukciji mosta na Tamišu kod Orlovata odgovorio da se ne radi o jednom, nego o dva mosta.

Kako prenosi LSV, Vesić je kazao da će železnički most ubrzo biti rekonstruisan, a da će na drumskom rekonstrukcija početi najkasnije početkom naredne godine. „Građani Orlovata, Tomaševca i ostalih sela u ovom kraju Vojvodine ponovo su na svojoj koži osetili da vlasti ne interesuju njihovi problemi, a kamoli da ih rešavaju“, naglasili su iz LSV.

Dodali su da bi Vesićevo odsustvo bilo kakvog pojma o problemu tamiškog mosta bilo smešno da nije tužno i da jasno prikazuje katastrofalne razmere nesposobnosti ljudi koji su danas u Srbiji na vlasti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here