Biljana Stojković – Izvršitelji rade za državu, a oko njih su nasilnici

0
40

Kopredsednica stranke Zajedno Biljana Stojković upozorila je danas da postoje mafijaši pod maskama i kapuljačama koji “obavljaju prljavi posao za državu”, jer je to pokazao slučaj “saradnika” izvršiteljke Mirjane Dimitrijević i njihove pretnje aktivistima koji su sprečavali iseljenje Ljubiše Ćirića (82) iz stana u Sarajevskoj 12.

Kopredsednica stranke Zajedno Biljana Stojković je na konferencija za novinare ispred kancelarije Dimitrijević, a povodom pretnji koje je jedan od maskiranih batinaša uputio aktivisti te partije Srđanu Markoviću, rekla da izvršitelji rade za državu, a oko Dimitrijević postoje ljudi koji su nasilnici i “imaju ulogu da brane državu i njene organe od građana”.

Srđan Marković je rekao da je, nakon što je pokušao da stupe u kontakt sa maskiranim licem “na fin način” i pitali zašto se krije, dobio pretnje da će mu “pucati u kolena, silovati porodicu”, kao i da će njega i Stojković “razbiti”.

Ljubiša Ćirić je rekao da je to četvrti put da pokušavaju da ga izbace iz stana, a da se od 1965. godine “bori stalno sa mafijom, sa problemima”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here