Opozicija – Diktator je odlučio da uvede potpuni medijski mrak

0
77

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas da je izbacivanje dva sporna člana iz Nacrta zakona o elektronskim medijima dobra stvar, ali da ona “ne veruje režimu”. Upitala je i “ko su tajni zakonopisci” koji su “preko noći” dodali ta dva sporna člana u nacrt zakona. Protesti “Srbija protiv nasilja” biće organizovani u petak, 20. oktobra u Čačku i u subotu, 21. oktobra u Beogradu, najavili su organizatori okupljanja.

Marinika Tepić na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekla da je pokušaj „prekrajanja“ Nacrta zakona o elektronskim medijima imao za cilj da se uvede „potpuni medijski mrak“.

Narodni poslanik Srđan Milivojević je osudio, kako je rekao, propagandni uradak vlasti na kojem se vređa Pavle Grbović, lider Pokreta slobodnih građana. Uz to je osudio i spot protiv lidera SSP Dragana Đilasa i flajere protiv lidera NPS Miroslava Aleksića i lidera Novog DSS Miloša Jovanovića.

Protesti “Srbija protiv nasilja” biće organizovani u petak, 20. oktobra u Čačku i u subotu, 21. oktobra u Beogradu, najavili su organizatori okupljanja. .– U petak imamo protest u Čačku jer je režim nasrnuo na Kablar građavinskim mašinama čemu se suprostavljaju građani Srbije. Tu će govoriti svi predstavnici stranaka organizatora, rekao je Srđan Milivojević, poslanik DS. Moguća ruta 25. protesta“Srbija protiv nasilja“ u Beogradu je do REM-a. O tome će građani biti naknadno obavešteni.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here