Stranka slobode i pravde – Vučić pao za 16 odsto

0
69

Predsedništvo SSP, analizirajući rezultate dva istraživanja koja je u protekla dva dana dobilo od dve organizacije, donelo je zaključak da najbolji model izlaska na izbore jeste na jednoj listi, na svim nivoima, svih organizacija koje učestvuju u organizaciji protesta Srbija protiv nasilja”, potvrdio je član Predsedništva SSP Branko Miljuš.

“Za nas nisu prioritet mandati, za nas je prioritet da smenimo ovu bahatu, nestručnu i korumpiranu vlast koja uništava Srbiju i krade nam budućnost“, naglasio je Miljuš. Prema njegovim rečima, ta lista ne može biti samo lista protiv Vučića, već „moramo napraviti i platformu da bismo ljudima garantovali kako će oni živeti posle Vučuća“. Potrebno je ponuditi bezbednost, sigurnost, stabilnost, moderno i evropsko društvo. Građane baš ne interesuje mnogo ko kako između sebe sarađuje, građane zanima da imaju listu koja može da ugrozi ovaj režim, smatra Miljuš.

On tvrdi da je broj pozitivnih ocena Aleksandra Vučića pao za 16 odsto i podseća da je Vučić pre godinu dana, u septembru, imao 53 odsto pozitivnih ocena i 33 odsto negativnih, što znači da je bio u plusu 20 odsto.  „Danas ima 44 odsto pozitivnih i 40 odsto negativnih, znači u plusu je četiri odsto. Za godinu dana pao je 16 odsto“, precizirao je Miljuš i ocenio da se za SNS glasa zbog Vučića. On ne može više da izvuče ljude na svoje ime, čak će ta lista dalje padati da niko ne zna gde će se to zaustaviti, uveren je Miljuš.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here