Od 1. novembra obavezne su zimske gume za sve vozače. Iako su i dalje visoke temperature i suv kolovoz iz Agencije za bezbednost saobraćaja apelovali su da vozači, iskoriste povoljne vremenske uslove i zamene na vreme gume.

Od 1. novembra pa do 1. aprila vozači u Srbiji su u obavezi da imaju zimske gume na sva četiri točka. Pored zimskih guma, vozači u gepeku moraju da imaju i lance za sneg ili nešto slično za povećanje prijanjanja guma, koje u slučaju potrebe postavljaju pogonskim točkovima. Posetili smo auto-centar Optimu gde smo saznali nešto više o zameni pneumatika.

Auto – centar Optima nastoji da kupcima omogući kompletno održavanje putničkih i poluteretnih vozila na jednom mestu. U svakom trenutku ovde možete pronaći veliki asortiman auto-guma za traktore, poljoprivredne mašine, automobile, poluteretna vozila i kamione. U ponudi se nalaze i ulja i tečnosti, akumulatori, filteri i auto delovi kao i kompletna auto-oprema. Cilj poslovanja auto-centra Optima je pružanje vrhunske usluge i kvalitetnih proizvoda po najpovoljnijim cenama i uslovima plaćanja. Sve potrebne informacije možete dobiti na brojeve telefona: 023 526 747 i 023 526 027. Radno vreme auto-centra Optima je radnim danima od 8 do 17 časova i subotom od 8 do 15 časova a nalazi se u Miletićevoj ulici broj 85.